Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Kaiken yllÀ etana" by Janos Honkonen ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Kaiken yllÀ etana

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kaiken yllĂ€ etana
  • Author : Janos Honkonen
  • Release Date : January 05, 2013
  • Genre: Sci-Fi & Fantasy,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1112 KB

Description

Arre, tavallinen alempi virkamies, juuttuu työn ja unettomuuden kierteeseen. LÀheiset alkavat puhua tuntemattomia kieliÀ, unohtuvat ja katoavat. Maisemat muuttuvat. Kaupunki ja koko elÀmÀ kutistuvat vÀÀjÀÀmÀttömÀsti, ja kaiken yllÀ valtavat etanat seuraavat ihmisten liikkeitÀ.

”Joskus olisi hyvĂ€ vain kadota itse: linnoittautua ensimmĂ€iseen löytyneeseen asuntoon, jĂ€ttÀÀ vastaamatta puhelimeen ja olla avaamatta ovea. Antaa kaikkien kadottaa sinut, pyyhkiĂ€ taulu puhtaaksi ja aloittaa alusta.”
Janos Honkonen (s. 1975) on median yleismies, harrastusholisti ja tekijÀnoikeusaktivisti. HÀnen novellejaan on julkaistu koti- ja ulkomaisissa lehdissÀ, englanninkielisessÀ antologiassa ja InternetissÀ. Kaiken yllÀ etana on Honkosen esikoisromaani.

Teksti muistuttaa Salvador Dalin maalauksia katsottuna Franz Kafkan aurinkolasien lÀpi. Honkosen maailma on outo, mutta yhtenÀinen, tÀynnÀ kiehtovia yksityiskohtia.

- Mike Pohjola, kirjailija ja pelisuunnittelija

Janos Honkonen tarjoilee ÀlykÀstÀ ja tunnelmallista tieteiskirjallisuutta poikkeuksellisen, unenomaisuuden ja todellisuuden vÀlimaastossa lepattavan taustakankaan edessÀ.

- Timo Vuorensola, elokuvaohjaaja


Free Books Download "Kaiken yllÀ etana" PDF ePub Kindle